dilluns, 1 de desembre del 2008

Crònica Benjamí

Despres d'haver jugat les dues primeres jornades amb equips que les anteriors temporades havien estat a la part alta de la classificació, aquesta setmana ens va visitar un equip bastant fluixet.

Amb un inici fulgurant del nostre equip ja que al minut 12 de la primera part ja anavem 9 - 0 fent jugades i gols de gran merit,.varem aprofitar per canviar tot l'equip i ens va permetre que als jugadors considerats suplents juguessin més temps de lo habitual (0 - 1) i no va ser fins als darrers 10 minuts del partit que vaig tornar a posar l'equip titular que varem arrodonir amb un parcial de 5 - 0.

Aquest inici de temporada ens confirma que l'equip manté la bona línia de temporades anteriors tot i això  hem de continuar progresant.