dilluns, 8 de desembre del 2008

Crònica 2ª Regional

Bon treball defensiu (0 gols a casa)
L’Esplais va guanyar dissabte un partit important contra un rival directe de la zona alta de la classificació.
El partit no va ser ni molt menys atractiu, va ser un partit en el que els jugadors es van tornar a posar el “mono” de treball.
La jonquera va sortir a pressionar la sortida de pilota nostre i els primers 20 minuts varem tenir feina a realitzar el nostre joc de sortida de pilota.
Ens varem trobar amb un gol en pròpia porteria al minut 22’ i al 29’ ja guanyàvem 2-0 amb un gol d’estratègia. (Francesc “Moñi”).
Els últims 10’ de la primera part, la Jonquera, és va bolcar a l’atac, on van tenir alguna ocasió de gol.
La segona part, l’Esplais, va avançar la línia defensiva, va obrir el camp amb els homes de banda i va superar en tot el moment els Jonquerencs, en totes les línies, que només van disposar d’una ocasió clara de gol al minut 84’.
Cal destacar el treball defensiu de l’Esplais, que ja és l’equip menys golejat de la categoria amb 7 gols, encara no ha rebut cap gol com a local i dels 13 partits jugats en 9 ocasions no ha rebut cap gol.
Felicitats i prudència, que els propers partits no seran gens fàcil.