diumenge, 21 de desembre del 2008

Crònica Infantil

Mala sort per l'Infantil que va oferir una molt bona imatge al camp del Palafrugell.
Els jugadors de l'Esplais van sortir molt concentrats des del primer minut i el Palafrugell no va poder jugar a gaire res durant tot el partit degut a la forta pressió que realitzava L'esplais, tot i així la mala sort es va centrar amb els joves jugadors de l'infantil que van veure com el 2-0 pujava al marcador sense que els rivals ens fessin cap ocasió de gol. A la segona part més del mateix partit controlat per l'Esplais, arribades a les dues porteries, va ser a la sortida d'un córner quan el palafrugell va marcar el definitiu 3 - 0.
Resultat del tot injust pel gran esforç de l'Esplais que va fer sens dubte el millor partit de la temporada tot i que el resultat no ho reflecteixi.