dissabte, 13 de desembre del 2008

Crònica Infantil

Bon inici de partit per part de l'Esplais que en els primers 20 minuts ha sortit molt concentrat i portant el pes del partit com a posseidor majoritari de la pilota, a partir d'aqui l'equip visitant (2on Classificat) s'ha fet amb el control del partit, la mitja de l'Esplais a notat l'esforç intens dels primers minuts i el rendiment de l'equip ho ha notat, tot i així els jugadors garrotxins només arribaven a partir de jugades directes cap al seus davanters, sobretot cap al nº 14, Gerry, que amb molta qualitat tècnica i capacitat física aclaparava tot el joc ofensiu de l'equip, no ha sigut fins al final de la primera part que s'ha desfet l'empat inicial.
L'inici de la segona part ha sigut del tot diferent i l'equip visitant ha sortit en tromba i al minut 8 de la segona part el marcador ja era de 0 - 3, cal destacar però que l'Esplais ha disposat de clares ocasions per marcar però la falta d'encert i la bona col·locació del porter visitant han impedit el gol. 0-5 final reflecteix la superioritat dels Olotins, malgrat tot l'actitut de la primera part i l'esforç fet fins a les acaballes del partit ens demostra que l'equip va progressant.