dijous, 4 de desembre del 2008

Crònica 2ª Regional

Batalla a Castell d'Aro.

L'esplais va sortir al camp relaxat, tot i que sabíem els resultats de l?adversari contra equips de la zona alta de la classificació, com els empats amb el Figueres, Cabanes i Portbou.
El partit es va posar difícil, 1-0 al minut 8, l'Aro que no tenia cap intenció de jugar la pilota, es dedicaven a tallar el nostre joc ofensiu de qualsevol manera (per exemple: Si passa la pilota no passa el jugador). L?àrbitre, sorprenentment, va estar a l?alçada del partit, expulsant al minut 15 un jugador de l'Aro amb vermella directa, per una dura entrada.
Tot i que jugàvem amb un jugador més, teníem dificultats per arribar a l?àrea rival, fins al minut 43' que vam fer l?empat, gràcies a un gol d?en Xavi que va transformar un penal claríssim.
La segona part, l?equip va sortir descaradament pel partit, com ens té acostumat, varem crear moltíssimes ocasions de gol. El 1-2 (68') va arribar després d?una bona passada d'Ivan a Xavi, que després de desfer-se d?un defensor va treure les teranyines de la porteria amb un bon xut fora de l?àrea amb l?esquerra.
Ja amb domini absolut del joc, l'Aro continuava amb la seva batalla particular, tallant jugades sense intenció de jugar la pilota.
1-3             (84') va arribar, amb un gran gol d?en Víctor, que pocs minuts abans va estavellar una pilota al travesser amb una jugada semblant a la del gol.
Al minut 85, l?àrbitre va donar per finalitzat el partit, després d?expulsar el tercer jugador de l'Aro i que un jugador agafés la pilota amb les mans.
Cal destacar la segona part, en un partit, que gràcies a l?actitud dels nostres jugadors (els 18) no es va convertir en una guerra, l'esplais no va veure cap targeta en tot el partit.