diumenge, 14 de desembre del 2008

Crònica 2ª Regional

3 punts més
L’esplais ha tornat ha sumar 3 punts al sempre difícil camp del Borrassà i ja portem 6 victòries consecutives.
Primera part amb poques ocasions de gol, tot i que l’esplais era el clar dominador del joc i de la possessió de la pilota, gràcies a un Borrassà que ha sortit al camp a no encaixar cap gol, amb un sistema de defensiu de 1-5-3-2, buscant el Contraatac amb el seu jugador més perillós (Jesús Quintos). Tot així hem creat alguna ocasió clara de gol, 2 a pilota aturada i al minut 45 en Javi feia pujar al marcador, l’únic gol del partit, després d’un bon xut de l’Esteve que el porter no ha pogut blocar.
La segona part el Borrassà ha avançat les seves línies d’atac deixant 4 homes a davant i la resta en defensa deixant molts espais lliures entre línies. L’esplais ha sigut clar dominador de tota la segona part amb nou ocasions claríssimes de gol, el Borrassà ha tingut una ocasió de gol al minut 90, amb tot l’equip bolcat a l’atac buscant l’empat al marcador.
Ha quedat demostrat una setmana més, la implicació i l’actitud d’aquests conjunt de jugadors, que ho donen tot a cada partit, és excel·lent.  Felicitats jugadors! i a continuar treballant que ningú ens regalarà res.
Josep Salas

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats.
Posats a dir: a mi m'agradaria trencar una llança per en Jordi Bolasell, un entrenador que sempre ha estat de, i a la casa i que sempre ha tingut de lluitar amb equips amb un potencial més fluix que els altres equips, perquè ens entenguem sempre ha hagut de ballar amb la més lletja. Força Jordi i no perdis els ànims. Força esplais i força cadets!!!

paireria vella

Publica un comentari a l'entrada