diumenge, 30 de novembre del 2008

Crònica Infantil

Per variar l'infantil surt adormit a la primera part on els jugadors visitants van estar més encertats de cara a porteria on un mal rebuig els va permetre avançar-se en el marcador, poc a poc l'Esplais es va anar ficant al partit. La segona meitat va canviar radicalment l'actitud i vam aconseguir capgirar el marcador fins als últims instants del partit on l’àrbitre es va convertir en el protagonista prenen males decisions pels dos equips, finalment en l'ultima jugada del partit una falta a favor podria haver canviat el resultat, però va anar fora pels pèls. 2 a 3 un resultat final injust ja que l'Esplais va mostrar molta ambició en la segona part on va fer més de 10 ocasions de gol. Cal destacar la reaparició de Kevin i Yerai ja totalment recuperats de les seves lesions.