dilluns, 24 de novembre del 2008

Crònica 2ª Regional

El 2º Territorial ha sumat 3 punts més a casa, on encara no ha rebut cap gol com a local, en un partit on el treball defensiu ha estat clau un cop més, acabava la 1º part amb 0-0 amb alguna ocasió clara de gol, contra un Verges molt ben tancat al seu propi camp i sense cap intenció de jugar la pilota.

A la 2º part després d'un gol de falta directa al minut 15 (Ivan) 1-0, el Verges ha obert més les seves línies, el qual ha facilitat el nostre joc ofensiu, al minut 36 (aliu) fa el 2-0, després de tenir dos ocasions clarísimes de gol.

Josep Salas:  "Cal destacar l'actitut de tota la plantilla així com el treball i compromís dels jugadors que ho donen tot a cada partit, ells són la clau d'aquest inici de temporada"

La Nota negativa ha sigut la lesió de l'Albert Genís, encara no se sap l'abast de la mateixa.