diumenge, 23 de novembre del 2008

Crònica Infantil

L'Esplais surt adormit al camp del líder i, tot i que crea una ocasió al minut 1', les tres primeres vegades que el Ripoll "arriba" marca. El primer gol un xut de 30 metres que agafa el porter avançat (un xurro imparable). El segon una pilota llarga per banda que el davanter remata de primeres des del límit de l'àrea per sobre el porter. El tercer un error de marcatge en un còrner, el davanter (que està sol) remata al travesser i el rebot cau a un altre davanter (que està sol) i marca a un pam de la línia de gol.
A partir d'aquí l'Esplais comença a jugar millor i el Ripoll no arriba més en tota la primera part. També hi ajuden els canvis de Moha per Carlos (que està bé tot el partit) i de Roger per Kevin (un reforç important). A més a més, l'Esplais té dues ocasions clares (pilotes al travesser) que, juntament amb la del primer minut, podrien haver estat el 3-3.
La segona part segueix la tendència del final de la primera i l'Esplais segueix jugant bé però no hi ha cap ocasió tan clara com a la primera ni per uns ni pels altres. El gol de Mali arriba després d'un bot neutral on l'Esplais torna la pilota però els defenses del Ripoll la deixen passar i se la queden mirant, i Mali, davant l'indecisió dels 2 centrals i del porter fa gol.
Podríem dir doncs, que l'Esplais no ha estat pitjor que el Ripoll en quant a joc, però que la diferència en l'efectivitat i l'empanada del primer quart d'hora han sentenciat el partit.