dimecres, 8 d’abril del 2009

Baix Ter - Infantil

Aquesta setmana la crònica de l'equip infantil es podria resumir en dues paraules: Partit Lamentable!
Positivament no es pot destacar cap aspecte, en un partit on vam perdre totalment la nostra identitat (mirar de tenir la possessió i pressionar molt) i ens vam veure superats en tot moment pel Baix Ter que va aprofitar l'actitud passota dels nostres jugadors per donar-nos un sever correctiu. El 5 - 0 final, que podria haver estat més si nó fos per l'actuació del porter, demostra la mala actuació de l'equip al camp de Torroella.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

lamentable

Anònim ha dit...

No és ni el primer ni l'últim que estem jugant així. Fa tres partits que no juguem a rés. Només regategen i regategen i no sabem passar la pilota. On hem deixat el bon joc de tocar i passar??????? On està l'equip que encara que perdés, jugava la pilota, obria a les bandes, tornava a començar,..........?????
Va nois que tots sabeu fer-ho molt bé, no us heu de desanimar.S'ha de sortir al camp encara que sigui poca estona a donar el 100% i respectar als companys i ningú ha de tenir el dret de menysprear l'actuació d'un company perque ens sembli que la seva actuació no és bona.
VINGA ESPLAIS, ENDAVANT I SI US PLAU TORNEM A JUGAR A FUTBOL QUE HO ESTAVEM FENT MOLT BÉ.

Anònim ha dit...

Tens tota la rao,jugin be mes be o mes malament tos son iguals (NENS) que volen juga a futbol.
Anims a tot l'equip.

Publica un comentari a l'entrada