dimarts, 21 d’abril del 2009

Verges - 2ª Regional

Verges  2  Esplais  2
Diumenge ens vam desplaçar a Verges per jugar la 29º jornada de lliga.
Des de l’inici del partit vam tenir el control de la pilota i del joc, sortint amb pilota controlada  i intentant desequilibrar la bona organització de l’equip local, que va sortir al camp ben tancat a camp propi i sortint ràpid buscant el contraatac.
1-0 arribava al minut 10, amb una pèrdua de pilota a ½ camp  que va saber aprofitar el conjunt local. Nosaltres vam continuar igual, fent el nostre joc amb domini  i molta possessió de pilota. Al minut 35 l’Ivan es va encarregar de posar l’empat al marcador després d’una rematada de cap a la sortida d’un corner, com ja ens te acostumats i al 39’ l’Adrià es va inventar un xut de fora de l’àrea per fer l’1-2.
La segona meitat el Verges va avançar les seves línies, penjant contínuament pilotes a l’àrea, fins que al minut 85 va arribar l’empat després d’un servei de córner.
Amb aquest resultat i la victòria in extremis del Torroella al camp del Cabanes, que perdien des de el minut 15 (1-0), però al minut 87  empataven el partit i al 92 van fer el segon (1-2), ens col·loquem tercers a la classificació a dos punts del Torroella.
Que ningú pensi que donarem el tercer lloc per bo, encara s’han de jugar 18 punt (6 partits) i donarem la cara fins final de temporada.
Ni fa dues setmanes ho teníem tot fet, ni ara ho tenim tot perdut. Tant jugadors com tècnics donarem el màxim per aconseguir el premi de jugar la promoció. Que es molt complicat? Si ho és, però no pas ara, sinó des de que va començar la lliga.
Ho podem fer millor o pitjor, podem tenir més sort o menys, però els jugadors ho donen tot a cada partit.
Ara més que mai hem d’estar al costat de l’equip.