dimecres, 29 d’abril del 2009

Benjamí - Base Roses Zipi

Aquesta setmana els nostres benjamins disputaven l’encontre a les malmeses instal·lacions de Empuriabrava contra el C.F. Base Roses Zipi, equip situat per la part alta de la classificació; la primera part, com bé tot el partit va ser de domini constant del nostre equip davant un rival que es defensava correctament i sortia un parell o tres cops en tot el partit al contraatac i no permetia desenvolupar el joc del Esplais, tot i això varem tenir alguna ocasió per obrir el marcador, però la primera part finalitzar amb un 0 – 0.
A la represa i amb el nostre equip ben posicionat en el terreny de joc varem començar a jugar com ens tenen acostumats aquesta mainada durant tota la temporada, amb bon joc i bones triangulacions a pesar del pèssim estat del camp i el marcador acabar amb un clar 4 – 0.
Cal fe esment que per 3er. any consecutiu aquest equip es proclama CAMPIÓ!!! Comarcal de l’Alt Empordà en diferents categories ( Pre-benjami i Benjamins ) de futbol 7. Cosa que pot sembla fàcil però que amb aquestes edats es molt més complicat del que sembla, estar durant tant de temps a dalt,  només cal mirar equips punters altres temporades a on estan (P.U.F., Peralada, Empordanet, etc..)
Per tant moltes felicitats a tots els jugadors pel treball, esforç, disciplina i companyarisme i la unió de tots plegats vers aquest equip mostrat durant el dia a dia aquestes temporades.
Només puc donar-vos les gràcies per el que meu fet sentir i desitjar-vos la mateixa sort en la nova etapa de futbol 11 que desenvolupareu la propera temporada.