dimecres, 1 d’abril del 2009

Crònica Infantils

C.F.Esplais 4 - Ripoll 3
Després d'haver guanyat 0-3 al camp de l'Olot, els infantils de l'Esplais van sortir a per totes davant del Ripoll i amb deu minuts ja guanyaven el partit per 2-0 amb gols de Kevin i Juli. A partir d'aquí, l'Esplais va baixar una marxa i va perdre el control del mig del camp, cosa que va aprofitar el Ripoll per escurçar diferències abans de la mitja part. En la segona part però, l'Esplais va tornar a sortir molt concentrat i en la primera ocasió, i després d'una gran jugada col·lectiva, Juli enviava la pilota al fons de la xarxa. El Ripoll no es va rendir i va aconseguir tornar-se a al marcador en una segona part en la que els dos equips van intercalar ocasions de gol. En el temps afegit Jaume sentenciava el partit amb el 4-2 però a l'última jugada el Ripoll establia el definitiu 4-3. Amb aquest resultat els Esplais es confirmen com a millor equip del 2009. Esperem que l'equip no es relaxi i pugui seguir oferint bon joc i sumant de 3 en 3.