dimecres, 8 d’abril del 2009

A.E. Roses - 2ª Regional

S’escapen els dos punts de coixí
Diumenge vam empatar 2-2 a l’estadi de l’A.E. Roses.
L’Esplais no va desplegar el seu millor futbol, tot i que vam tenir les millors ocasions de gol del partit.
La primera part l’A.E. Roses va sortir disposat a no encaixar cap gol, ben posicionats al camp amb 5 jugadors a ½ camp en defensa, pressionant molt, sempre buscant superioritat defensiva.
 A nosaltres ens va faltar intensitat defensiva a ½ camp, amb les línies molt separades, tot i així vam tenir una claríssima ocasió de gol per part de l’Héctor .
A la segona part vam sortir més concentrats i millor posicionats, al minut 50’ en Víctor va inaugurar el marcador, però poc després arribava l’empat en una acció desafortunada, (minut 53’ David p.p.). L’equip va seguir treballant oferint millor joc que a la primera part. Tot i així al minut 85, arribava el segon gol del Roses ( 2-1) després d’un xut de fora de l’àrea, d’una pilota provinent d’una falta.
Quan ja veiem els tres punts perduts, l’Adrià al minut 92’ es va inventar un xut que va entrar entre els tres pals.
Gràcies aquest punt continuem en segona posició a la classificació, empatats a 55 punts amb el Torroella.
Alineació : Vicens, Jofre (Palagós 78’), Maga, Marc, Ivan, Adri, Alex, Kike (Aliu 45’), Genís (David 45’), Héctor (Redu 75’) i Víctor