dilluns, 27 d’abril del 2009

E.F. La Garrotxa - Infantil

Gran parftit de l'equip infantil al camp de la Garrotxa, els joves jugadors de l'Esplais van deixar enrera l'epoca del joc ranci i la mala actitud per fer un gran partit.
La primera part va ser de domini total de l'Esplais tocant i portant la pilota de banda a banda, defensivament l'equip va estar sòlid contra les arribades del líder de la categoria que només jugava "al patadon" en busca del seu millor jugador, Gerry.

La segona part no va ser de tant domini donat que els garrotxins volien reduir el 0-2 i van portar el joc cap a on ells volien de joc en llarg i poc toc, però l'equip es va posar la granota de treball i es va frustrar la majoria d'envestides de la Garrotxa i només al minut 72 i en clar fora de joc van ser capaços de marcar.

Cal destacar la pèssima actuació de l'arbitre que va fallar estrepitosament en la jugada del nostre primer gol i a partir d'aquest moment es va dedicar a maltractar descaradament el nostre equip per compensar la seva errada.