dijous, 23 d’abril del 2009

Infantil - Juncaria





Principi de canvi en l'actitud dels jugadors de l'equip infantil que després de la mala actuació a Torroella va fer un canvi de xip contra el juncaria. Tot i que el joc no va ser brillant com altres vegades l'equip va ser molt més compacte i va tocar molt més i només en la segona part on l'equip visitant va portar el joc cap on ells volien, amb moltes faltes i interrupcions i un joc molt més directe l'equip va patir una mica.

L'equip es va sobreposar a l'última derrota derrotant el juncaria per 3 - 1. El juncaria en cap moment va ser rival i no va posar dificultats, ja que el gol que van marcar va ser en una clara falta sobre el central local. 

Indicis de millora, però ens queda feina per poder exercir de jutges de la lliga donat que en els pròxims 4 partits ens enfrontem amb els dos primers classificats i podem demostrar el potencial real d'aquest equip.

Recordo que pel pròxim partit ens hem de quedar a dinar i cal que els jugadors convocats i jugadors que vinguin a veure el partit portin 6 euros el divendres per pagar el dinar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada