dilluns, 9 de març del 2009

Vilabertran - 2ª Regional

VICTÒRIA IMPORTANT A VILABERTRAN
Aquest diumenge hem tornat a sumar tres punts molt importants, ja que el Torroella va empatar 1-1 amb l’Aro i ens tornem a posar a 5 punts més el “goal average”, amb el tercer classificat.
El partit ha començat molt bé per l’Esplais, quan al minut 13’, l’Ivan obria el marcador amb un gran gol de cap, en jugada d’Estratègia, fins llavors l’Esplais dominava clarament el partit, després del gol, hem baixat el ritme de partit amb moltes imprecisions i massa pressa per arribar a porteria adversària, tot i així, el Vilabertran no creava perill de gol.
A la segona part, el Vilabertran va avançar les seves línies jugant amb 4 jugadors a dalt i deixant molts espais a ½ camp, que  no hem sabut aprofitar, ja que ens han creat més problemes dels esperats. Al minut 62’ Ivan tornava a foradar la porteria visitant amb una gran volea, a la sortida d’un córner novament l’Ivan fa el 0-3 amb un altre jugada d’estratègia que remata a plaer al segon pal, completant un “Hadtrick” i sumant 6 gols en 6 partits. Al minut 84’ el Vilabertran fa el seu únic gol, amb el partit ja del tot sentenciat.
La nota positiva es que tot i fer un dels pitjors partits de la temporada s’han sumat els tres punts, esperem recuperar la solidesa a ½ camp, que tants bons resultats ens van donar a la primera volta.
Debut del juvenil Gerard Tarrats i participació del juvenil Marc Barneda, que ja va debutar jugant uns minuts a Empuriabrava i com a porter suplent el Juvenil Manel.
Baixes per lesió: Moñi, Esteve, Victor, Genís, Javi, Palagós, Sanchez, Abdul.
Ànims a tots els lesionats, esperem que us recupereu el més aviat possible.