dimarts, 24 de març del 2009

Benjamí - F.E. Figueres A

Aquesta setmana es jugava a les instal·lacions d’Empuriabrava, un partit molt interessant entre la FEF 99 A, segon classificat i els nostres benjamins situats al capdamunt de la taula classificatòria, i cal dir que la molta gent que va assistir a l’encontre van gaudir  de com varen jugar els dos equips.
Si els primers cinc minuts van ser de domini visitant, a partir d’aquests moments els benjamins de l’Esplais van fer un domini aclaparador i constant amb jugades ben trenades i amb algunes ocasions clares de gols, amb només un gol aconseguit de falta directa, cosa que mostrava que les defenses eren superiors a l’atac.
A la represa va ser una còpia de la primera part amb domini dels primers deu minuts per part de l’equip visitant amb sortides al contraatac i amb parets ben trenades que dificultaven el joc local, a on la nostre línia defensiva es mostrava ferma i segura, a partir dels 10 minuts de la segona part, va tornar el domini constant del nostre equip, amb jugades de mèrit i amb moltes més ocasions de gols, que arrodonien un resultat final de 3 – 0.
Si bé es cert que el resultat final podia haver sigut clarament un 7 - 2 ja que tant un equip com l’altre podien haver marcat algun gol més, en línies generals els nostre benjamins es van mostrar molt superiors al seu rival.
Felicitats a tot l’equip per la feina setmana a setmana i agrair als pares, amics i simpatitzants que cada vegada són més els que ens donen suport partit a partit.