dimarts, 10 de març del 2009

Benjamí - F.E. Figueres D

Aquest diumenge al matí ens ha visitat la FEF 99 D, equip situat a la part alta de la classificació, els nostres jugadors varen sortir amb molta empenta i com ens tenen acostumats, i amb un no res varen ofegar a l’equip rival i als deu minuts el marcador enregistrava un 3 – 0, tot semblava que seria un altre passeig per l’equip benjamí de l’Esplais.
Però arriba el moment clau; on molts dels afeccionats que miraven el partit varen pensar que l’entrenador s’equivocava pels canvis fets; la qual cosa va donar opció  a que l’equip visitant anés remuntant, més per errades defensives locals que no pel seu propi joc, fins a posar-se a manca de 7 minuts per endavant en el marcador amb un 3 – 4. En aquest moment l’entrenador local va fer sortir al seu equip teòricament titular i amb jugades ben trenades i gols es va poder remuntar el partit fins a un 7 – 4.
En definitiva partit amb molta emoció, felicitar-vos per l’entrega i el joc desenvolupat en algunes fases del partit, però hem de procurar no estar tan  despistats.