dilluns, 16 de març del 2009

Juncaria - Benjamí

Aquesta setmana l’equip benjamí dels Esplais es va desplaçar al camp del Juncària C.F. equip situat a la part baixa de la classificació, això va permetre donar molts minuts als jugadors teòricament no habituals, i tal com ve sent habitual els equips quan juguen contra l’Esplais es tanquen al darrera, la qual cosa dificulta el bon joc del nostre equip, per tant primers minuts de tanteig amb domini i jugades ben trenades a més de varies ocasions de gol, de les quals només varem materialitzar una. Als deu minuts es va produir un canvi massiu de cinc jugadors del nostre equip, els jugadors sortints potser amb menys vistositat però amb molt de treball i esforç es van anar imposant al equip local i la primera part acabar amb 1 – 2.

A la represa amb la mateixa dinàmica que la primera part de domini del nostre equip, varen anar pujant els gols per finalitzar amb un resultat final de 1 – 7.

Cal felicitar a tot l’equip, a uns per assumir el rol no habitual de banqueta i d’animar als companys que jugaven en aquest partit i a la resta ( Sebastian , A. Abdi , Jan i Soulimane ) pel treball i l’esforç durant un temps de partit que no esteu acostumats.

Com a dada tècnica us recordo que és important a la vostra edat treballar més el colpeix de cap no només en els entrenaments ja que sembla que durant els partits ens faci por tocar la pilota amb el cap.