dimecres, 4 de març del 2009

2ª Regional - U.E. Figueres

No ha pogut ser
Bon partit de futbol el que vam disputar dissabte a castelló.
Vam fer una primera part molt bona amb tres ocasions de gol que va evitar el porter visitant, Xavi Gallego, per contra el Figueres, l'única ocasió que va disposar la va finalitzar amb gol als 20 minuts. Al minut 30 de partit l'àrbitre va perdonar la segona targeta groga al lateral dret del Figueres, pol, després d'una dura entrada a l'adrià.
A l'inici de la segona part, vam tenir l’empat, amb una jugada d’estratègia que l'Ivan sol al segon pal, va fer una bona rematada de cap que va aturar el porter amb una bona intervenció. Al minut 65 el Figueres va fer el 0-2 i posteriorment ens vam quedar amb 10 jugadors degut a l'expulsió per doble amonestació de l'àdrià.
Ja amb el 0-2 i jugant amb 10 homes, el partit no va tenir més història.
Esperem recuperar aviat els jugadors lesionats i els bons resultats, després d’aquest més de febrer tant complicat