diumenge, 15 de març del 2009

Infantil - C.D. Banyoles B

Bon matí de futbol aquest dissabte a Empuriabrava en un partit que va tenir de tot:
La primera part domini total de l'Esplais amb una de les millor primeres parts que es recorda aquesta temporada, tocant molt i pressionant molt amunt l'adversari que no podia desplegar el seu futbol, malgrat tot van tenir alguna ocasió clara de gol.
La segona part va transcorrer del tot diferent i un Banyoles molt dur va portar el joc cap on ells volien amb faltes constants i pressionant el nostre mig camp, es van arribar a posar 4-3 tot i jugar amb un jugador menys per l'expulsió d'un dels seus centrals per una entrada per darrera sobre en Maly quan encarava el porter visitant.
Els ultims 10 minuts una altra vegada gran domini de l'Esplais amb 2 gols i el Banyoles tancat al seu camp, 6-3 al final en un partit vibrant.