dimecres, 28 de gener del 2009

Crònica Benjamí

Aquesta setmana ens visitava el C.F. L’Escala, tot i que va ser un partit de domini constant de l’equip benjamí de l’Esplais als primers 15 minuts va costar més de lo habitual ja que l’equip visitant es va defensar ordenadament i sortía amb algunes ocasions a la contra. I com ja ens tenen acostumats aquesta mainada fent bones triangulacions varen arribar als gols i la primera part va acabar amb 4 – 0.

A la represa i donat al mal estat del camp,molt enfangat, l’equip visitant tot i continuar amb la mateixa tònica de joc que la primera part es va fondre físicament i el nostre equip amb seu joc habitual va arrodonir el resultat final amb un 8 – 1.

Cal esmentar que sortí efecte el treball d’aquesta setmana amb el joc de cap ja que varen ser més de lo habitual qu’els nostres jugadors varen fer servir aquesta part del cost durant el partit.