dilluns, 12 de gener del 2009

Crònica Benjamí

Aquesta setmana l’equip Benjamí de l’Esplais es desplaça al camp del C.F. Llançà, equip que fins a les hores només havia perdut un partit a casa, la qual cosa suposava que el partit podia ser complicat.
Però ja es va veure només de començar el partit que el nostre equip dominava i amb jugades ben trenades arribava en perill a la portaria local, però va ser el Llançà que en una badada defensiva de l’Esplais es va posar per davant en el marcador, de totes maneres la reacció de tot l’equip de l’Esplais va ser ràpida i contundent i amb el joc que desenvolupava va arribar a la mitja part amb un resultat 1-5. La segona va continuar amb la mateixa dinàmica de joc i domini constant de l’Esplais per acabar amb un resultat definitiu de 1-11.
Tal com es va desenvolupar el partit va permetre que jugadors que en partits més complicats juguin menys estona en aquesta ocasió varen poder jugar molt més temps.
Agrair l’esportivitat de l’equip i simpatitzants del C.F. Llançà que ens varen felicitar i elogiar per el joc realitzat sobre el terreny de joc.
Felicitats a tots per la feina i l’esforç d’equip partit a partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada