dilluns, 26 de gener del 2009

Crònica Infantil

Victòria contundent de l'Esplais al camp del Boscdetosca.

El parit va començar amb un Esplais molt lluitador però poc encertat a l'hora de construir el joc. El Boscdetosca va imposar el seu estil en la primera part, un estil basat passar la pilota a la defensa i aquesta de primeres xutar amunt, buscant la velocitat dels extrems. Tot i això però, l'Esplais es va avançar en el marcador en un contraatac treballat durant la setmana en què, després d'un parell de pases a l'espai, Ibu centra una pilota a l'àrea i Sergio, arribant des del darrera, remata de primeres al fons de la xarxa. Poca estona després, i seguint amb la tònica de partit físic i pilotades amunt, el Boscdetosca marca després d'una centrada des de l'esquerra, en una de les moltes ocasions que va tenir a la primera part. Un minut abans que aquesta acabés però, l'Esplais es va tornar a avançar en el marcador després d'una falta sacada per Costa que posa la pilota al segon pal i que, després de controlar la bola i marxar de tres contraris en un pam de terreny Juli bat al porter local.
La segona part va tenir un guió totalment diferent amb un Esplais que va sortir a sentenciar el partit i que, amb poc més d'un quart d'hora ja havia fet 3 gols més obra d'Eloi, Juli i Ibu. El domini de l'Esplais va seguir durant tota la segona part amb diverses arribades a la porteria rival. En una d'aquestes arribades Jaume va establir el definitiu 1-6 al marcador. Una victòria contundent a domicili que recompensa el bon joc que estava oferint l'equip en els últims partits i que no s'havia plasmat en els resultats. Aquesta victòria ha de servir per donar confiança a l'equip i per començar una bona dinàmica de resultats que, esperem, situi l'equip lluny de les places de descens.