dilluns, 19 de gener del 2009

Crònica Aleví

Partit molt igualat per part dels dos equips,han tingut les mateixes ocasions de gol .

La primera part el partit acabat 0-0.A la segona meitat l'esplais afluixat una mica,perque estaban
cansats no teniam mes camvis per fer,al minut 16 de la segona part l'esplais a vist una targeta groge
per falta,i al minut 25 A.E.ROSES a marcat el primer gol al seu favor.Al minut 30 A-E-ROSES a marcat
el segon gol a propia porta ,val a dir que el primer gol tambe a sigut a propia , aixi qie el partit acabat
amb un empat de 1-1.Felicitats alevins cada dia jugueu millor!!!!!!!!