dijous, 29 de gener del 2009

Crònica Aleví

Diumenge molt dolent per l’equip dels alevins, es van desplaçar al camp de Vilamalla que van tercers a la classificació. L’esplais no va estar gens  encertat   a les tres o quatre ocasions de gols que van tenir. El Vilamalla molt superior a L’esplais  va marcar el primer gol al minut set  i la primera part va acabar 4-0. L’esplais a la segona part van sortir molt decaigut i cansat, tornàvem a jugar amb nomes 11 nens  i dos eren dels  benjamins  i felicitats!!!!! Per aguantar tot el partit com ho van fer, resultat final Vilamalla 5 Esplais 0.Esperem que la pròxima jornada vagí més bé i tinguem més nens.