dilluns, 23 de febrer del 2009

Infantil - F.E. Palamós

Primera derrota a casa del 2009 de l'infantil contra un equip de la zona mitja de la taula. Els primers minuts del partit van ser de domini clar de l'Esplais tant en la possessió com en les ocasions on l'equip local va en tenir 3 o 4 abans de la primera arribada del Palamós. Una falta mal rebutjada va permetre que l'equip visitant s'abancés en el marcador i l'Esplais va quedar tocat i ja no va saber reaccionar. En els primers minuts de la segona part l'equip va tornar-ho a intentar però un conttraatac va posar el 0-2 al marcador, ja en els minuts finals amb un Esplais totalment abocat a l'atac els Palamosins van aprofitat una badada defensiva per marcar el definitiu 0-3.

Mal resultat que trenca la ratxa de 4 victories consecutives, en un partit on l'equip local va mereixer més que el sever 0-3.