dissabte, 7 de febrer del 2009

GEiEG - Infantil

Matí espès  de l'infantil al camp del Geieg, on l'equip degut al resultat de la primera volta ha sortit molt confiat en la primera part, fent un joc pobre on la pilota no circulava amb sentit, tot i això l'equip visitant no ha creat gaires problemes. Les mes de deu ocasions clares de gol i un penal fallat no han impèdit l'empat a zero a la mitja part.
La segona part ha començat del tot diferent i l'equip s'ha posat les piles amb un domini total del joc, llargues possessions i entrades dels extrems constantment. Al minut 6 de la segona Jaume, com ja és habitual, ha obert la llauna, després l'equip local no ha pogut contrarrestar el joc l'Esplais que ha sigut molt superior fins arribar al 0-5 final.