dilluns, 2 de febrer del 2009

Benjamí - AE Roses

En aquesta matinal gris de diumenge l’equip que ens visitava era l’A.E. Roses, un equip situat per la part baixa. Tot i que va ser un partit de domini total del equip benjamí de l’Esplais, que amb la mesura que varem poguer, donat el mal estat del terreny de joc va desenvolupar el joc habitual, la primera part i donat que l’equip rosinc es va limitar  durant tot el partit a un  joc ultra defensiu ens va costar obrir el marcador tot i les moltes ocasions que varem disposar, la primera part va acabar amb un resultat de 3 – 0.
La segona part continua amb la mateixa dinàmica que la primera i si be el resultat podía haver sigut molt més ampli el partit finalitzar amb un resultat de 6 – 0, si bé el que compte es el bon joc que varen veure el públic assistent.
Com a nota negativa del partit i per el mal estat del camp cal esmentar la lesió de l’Edu que al no poguer controlar bé una pilota es va fer un esguinç al peu que el mantindra una setmana de baixa.
Felicitats a tota la mainada per el treball de bloc realitzat i en especial als peques (Sebastian i Alex) que cada dia que passa es van intregant més al joc d’aquest equip.