dimecres, 18 de febrer del 2009

Crònica 2na.regional- Torroella U.E."A"- C.F.Esplais

Important punt a Torroella.

Partit molt complicat el que vam jugar diumenge passat al camp del Torroella, on no ha guanyat cap equip aquesta temporada, tot i que ja han jugat el Figueres, la Jonquera, Cabanes i Portbou entre d'altres.

Vam fer 25 minuts molts bons a l'inici de la 1ª part fins aconseguir l'únic gol, obra de Marc Arranz, d'un fort xut de fora de l'àrea, que va fer inútil l'estirada del porter local, apartir d'aquí el Torroella va estirar les seves línies i van arribar amb alguna ocasió de perill.

La segona part el Torroella ens va apretar molt adalt, provocant-nos problemes a la sortida de pilota i jugant molt ràpid al contraatac, fins que al minut 60' en una ràpida jugada de contraatac, van fer el definitiu 1-1.

Els últims 10 minuts, es va trencar una mica el partit, ja que tots dos equips vam tenir oportunitats per emportar-nos el tres punts.

Aquest empat ens deixa a tres punts del Torroella (amb un partit menys) i el "gol average" a favor, ja que a casa vam guanyar 1-0