dilluns, 18 de maig del 2009

Infantil - Base Roses

Últim partit de lliga dels infantils al camp d'Empuriabrava contra el segon classificat que venia amb opcions de guanyar la lliga i va marxar del camp com a lider de la categoria.

La primera part va ser emocionant amb un Esplais amb molta possessió de pilota i arribades constants a la porteria rival però en la primera arribada del Roses van inagurar el marcador, deu minuts més tard una gran passada de l'Ibu cap en Kevin que va resoldre amb un tir molt dur posava l'empat al marcador i gairebé a la mitja part una perdua de pilota al mig del camp va provocar un contraatac rapidíssim del Base Roses que va servir per posar 1-2.

La segona part va començar amb un Esplais molt insisiu amb 6 ocasions clares que no va saber transformar sobretot per la gran actuació del porter rival, a partir d'aqui els locals es van anar desinflant i els atacs del Base van ser més constants fins a instal.lar l'1 a 3 definitiu.

Cal fer menció especial a la nefasta actuació de l'arbitre que si bé va ser dolent pels dos equips l'Esplais (com sempre) va ser qui es va emportar la pitjor part ja que el segon gol en fora de joc clarissim  i el tercer de córner que era llançament de porteria a més del perdó de multitut de targetes per llançar la pilota lluny en les reiterades aturades del joc per part de l'equip visitant.